Pretili smrću banjalučkom novinaru Siniši Vukeliću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretili smrću banjalučkom novinaru Siniši Vukeliću

Urednik banjalučkog poslovnog portala Kapital i predsednik Kluba novinara, Siniša Vukelić saopštio je danas da mu je pretio smrću sin bivšeg visokog funkcionera Uprave za indirektno oprezivanje (UIO) BiH Dubravka Prstojevića.

On je naveo da mu je pre dva dana na jednoj benzinskoj pumpi u Banjaluci prišao mladić i pred svedocima mu rekao da ga "mesecima traži da ga ubije".

Na Vukelićevu konstataciju da je verovatno pogrešio i da ga ne poznaje, mladić mu je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kako tvrdi, odgovorio: "Ja tebe znam vrlo dobro. Još jednom ako uzmeš u usta ime mog oca Dubravka Prstojevića, obesiću te ispred 'Boske' (robne kuće). Jesi razumio, zgaziću te!".

Vukelić je dodao da je mladić pokušao da ga udari, ali se u poslednjem trenutku predomislio i, kako je rekao, "samo ga zakačio prstom po nosu".

Incident je prijavljen banjalučkoj policiji.

Vukelić je naveo da je juna ove godine objavio tekst "Veliko pospremanje u UIO", u kojem je naveo da je Prstojević smenjen s mesta šefa Grupe za kontrolu velikih poreskih obveznika u UIO BiH, zajedno sa još pet inspektora.

Pre dve godine Vukeliću je smrću pretio Mile Radišić, kontroverzni banjalučki biznismen koji je u potom osuđen na tri godine zatvora zbog malverzacija akcijama firme Medicinska elektronika na banjalučkoj berzi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.