Preminuo posle tuče

Izvor: OkRadio.rs, 15.Okt.2014, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo posle tuče

Leskovačka policija uhapsila je muškarca (52) iz sela Drćevac zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede drugoj osobi (72), koja je nakon toga preminula. Sumnja se da je između dva muškarca iz sela Drćevac u utorak došlo do svađe i da je osumnjičeni tvrdim predmetom udario u predelu glave ostećenog koji je zatim prevezen u leskovačku bolnicu gde je preminuo, izjavio je portparol Policijske uprave u tom gradu Boban Zdravković Policija u saradnji sa Višim tužilaštvom u Leskovcu intezivno radi na ovom slučaju nakon čega će saopštiti više detalja, zaključio je Zdravković.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Novopazarac uhapšen ubog dvostrukog ubistva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2014

Policija Raške uhapsila je P.T. iz Novog Pazara zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...Policija u saopštenju navodi da se sumnja da je P.T. na autobuskoj stanici u Raški, oko 03.30 sati, tupim predmetom naneo teške telesne povrede dvojici...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.