Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Dec.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo policajac koji je danas ranjen kod Herceg Novog

Službenik crnogorske granične policije koji je ranjen prilikom pivođenja kosovskog državljanina u Igalu kod Herceg Novog preminuo je u bolnici u Risnu, objavili su večeras podgorički mediji.

Policajac M.L. teško je ranjen danas u Igalu pri pokušaju privođenja tri osobe koje nisu imale lična dokumenta, saopšteno je ranije iz policije.

Napadači su pobegli ka graničnom pojasu ka Hrvatskoj, ali su uhapšeni. Policajac je sa povredama opasnim po život operisan >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u bolnici u Risnu, ali je preminuo od posledica ranjavanja.

Policija je nakon potere u Sutorini kod Herceg Novog uhapsila troje kosovskih državljana, dva muškarca i ženu, koje sumnjiči da su napadač i saučesnici u napadu na policajca, javili su večeras mediji.

Mediji su naveli da je u poteri i tokom hapšenja ranjen jedan od kosovskih državljana, te da je van životne opasnosti. Policija se do sada nije oglasila sa detaljima hapšenja.

Tokom potere u saobraćajnoj nezgodi oštećeni su policijsko vozilo i kamion gradskog preduzeća "Čistoća", a deo Igala je duže vremena bio pod blokadom, preneli su mediji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.