Premijer Hrvatske doneo plišanog medu na sednicu

Izvor: Mondo, 31.Avg.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Hrvatske doneo plišanog medu na sednicu

Premijer Hrvatske Tihomir Orešković došao je danas na sednicu Vlade Hrvatske sa velikim plišanim medom, pišu hrvatski mediji.

Foto: Printscreen/YouTube

Orešković je objasnio da je jedan od ministara postao otac, te je plišani meda poklon za njegovu tek rođenu ćerku.

"Pre nego sto počnemo, u ime Vlade, iskoristiću ovu priliku da čestitam ministru Šprlji i supruzi na najnovijoj članici porodice. Želimo vam sve najbolje", rekao je Orešković i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uručio ministru poklon.

POGLEDAJTE SNIMAK:



Izvor: youtube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Orešković s plišanim medom na sjednici vlade (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2016

ZAGREB - Premijer Hrvatske Tihomir Orešković došao je danas na sjednicu Vlade Hrvatske sa velikim plišanim medom, pišu hrvatski mediji, objavio je B92...Orešković je objasnio da je jedan od ministara postao otac, te je plišani meda poklon za njegovu tek rođenu ćerku..."Prije nego što počnemo,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.