Prekinut lanac trgovine ljudima u Rumuniji

Izvor: S media, 24.Mar.2010, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinut lanac trgovine ljudima u Rumuniji

Rumunska policija prekinula je danas lanac trgovine ljudima na relaciji Rumunija-Italija-Kipar, pri čemu su šestorica članova grupe zadržana u pritvoru, saopštio je Generalni inspektorat rumunske policije.

Oko 200 ljudi, starosne dobi od 20 do 45 godina, prisiljavano je izmedju 2005. i 2010. godine na prisilan rad i prostituciju.

Većinu članova grupe čine rumunski državljani, sa prebivalištem u Bukureštu, Bakauu, Jašiju i Konstanci, a medju osumnjičenima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ima i državljana Kipra, prenela je rumunska novinska agencija Adjerpres.

Rumunska policija trenutno sprovodi istragu sa ciljem pronalaženja preostalih članova grupe koji se nalaze u inostranstvu.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razbijen lanac trgovine ljudima u Rumuniji

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2010

Rumunska policija prekinula je danas lanac trgovine ljudima na relaciji Rumunija-Italija-Kipar, pri čemu su šestorica članova grupe zadržana u pritvoru, saopštio je Generalni inspektorat rumunske policije...Oko 200 ljudi, starosne dobi od 20 do 45 godina, prisiljavano je između 2005. i 2010. godine...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.