Praunuka Džemala Bijedića ubijena kod Ljubuškog

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2019, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praunuka Džemala Bijedića ubijena kod Ljubuškog

Tužilaštvo Zapadno-hercegovačkog kantona u Federaciji BiH potvrdilo je danas da je ubijena devetnaestogodišnja devojka L.B., čije je telo sinoć izvučeno iz reke Studenčice u Studencu kod Ljubuškog.

Sarajevski mediji objavili su da je reče o Lani Bijedić iz Mostara, praunici nekadašnjeg predsednika Saveznog izvršnog veća SFRJ Džemala Bijedića.

Otac ubijene devojke je dekan Fakulteta informacionih tehnologija u Mostaru.

Nestanak devojke juče >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su oko 17 časova prijavili roditelji, pošto se nije vratila kući u dogovoreno vreme.

Iz Tužilaštva Zapadno-hercegovačkog kantona su najavili da će sutra biti obavljena obdukcija, posle čega će imati više informacija.

Sarajevski "Avaz" objavio je, pozivajući se na neimenovane izvore, da devojka nije ubijena iz vatrenog oružja, i da postoje tragovi koji ukazuju da se borila sa ubicom.Telo devojke u reci je uočio ribar, koji je pozvao policiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.