Požar u hotelu na Bohinju, evakuisano 100 gostiju

Izvor: RTS, 05.Jan.2017, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u hotelu na Bohinju, evakuisano 100 gostiju

U hotelu "Jezero" na Bohinju izbio je požar, a vatrogasne službe su evakuisale oko 100 gostiju i osoblje hotela, prenose slovenački mediji.
Zbog požara su intervencijske službe zatvorile put od Ribičevog laza, a na lice mesta su izašle policija, spasilačke službe i vatrogasci.

Kako se navodi, gore gornji sprat hotela i krov, pa će objekat biti zatvoren do daljeg, a stanovnicima koji žive >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u kućama u okolini je zbog dima i požara naloženo da zatvore prozore.
Mediji prenose da je gašenje požara izuzetno zahtevno i da vatrogasci nose gas-maske, ekipe se često smenjuju, a u akciju gašenja požara su uključeni i helikopteri.
Gosti hotela su prebačeni u obližnje hotele, a, iako prema prvim podacima niko nije povređen, medicinske ekipe su u pripravnosti.
Hotel ima 71 sobu i pet apartmana, a među gostima je bilo građana Hrvatske, Srbije, Rusije, Nemačke, Austrije i Slovenije.
Požar su najpre primetili gosti hotela i o tome obavestili recepciju.
Uzroci požara su još nepoznati.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Požar u hotelu u Bohinju u kojem su i gosti iz Srbije

Izvor: N1 televizija, 05.Jan.2017

U poznatom turističkom mestu Bohinj izbio je požar u hotelu "Jezero" u kojem su smeštni gosti iz Hrvatske, Srbije, Rusije i Slovenije...Zasad nema informacija o povređenim, a gašenje će trajati duže vremena. U gašenju učestvuju vatrogasci iz obližnjih mesta, a u početku je bio angažovan i...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.