Požar na putu Stolac-Ljubinje, obustavljen saobraćaj

Izvor: RTS, 20.Avg.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na putu Stolac-Ljubinje, obustavljen saobraćaj

Zbog velikog požara, koji se aktivirao u toku noći, obustavljen je saobraćaj na magistralnom putu Stolac-Ljubinje, u Hercegovini, a u opasnosti je selo Poljice, javlja "Kliks".
Sve raspoložive snage Vatrogasne jedinice Ljubinje, pripadnici Civilne zaštite, pojačani kolegama iz okolnih opština i meštanima bore se sa vatrenom stihijom, piše Kliks.

"U mestu Žegulja saobraćaj je potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << obustavljen, gore nisko rastinje i trava. Sve snage koje imamo na raspolaganju pokušavaju da zaustave širenje požara prema selu Poljica, ali i da vrate ovaj prometni pravac u funkciju, jer se stvaraju velike gužve", rekao je šef Vatrogasne jedinice Ljubinje Miodrag Ilić i naglasio da je ugroženo selo Poljica jedno od naseljenijih u tom kraju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.