Najmanje 30 povređenih u saobraćajnoj nesreći u Makedoniji

Izvor: Blic, 11.Jul.2012, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje 30 povređenih u saobraćajnoj nesreći u Makedoniji

Skoplje - Najmanje 30 osoba, od kojih 27 pripadnika makedonske vojske i tri civila, povređeno je u saobraćajnoj nesreći na istoku zemlje, saopštile su danas vlasti Makedonije.

- Autobus sa 32 vojnika, koji su se iz kasarni vraćali kućama, juče popodne se sudario sa automobilom u kojem su bile tri osobe - rekla je danas Snežana Saneva, portparolka regionalne kancelarije Ministarstva unutrašnjih poslova Makedonije.

Autobus se prevrnuo na regionalnom putu blizu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << grada Štipa, koji je od prestonice Skoplja udaljen oko 120 kilometara.

- Dva putnika u automobilu ozbiljno su povređena i prevezena su u bolnicu u Skoplju, dok su ostali pretrpjeli manje povrede i sada su u bolnici u Strumici - saopštila je portparolka Saneva.

Jedan od članova vojske takođe je ozbiljno povređen.

Policija navodi da je započela istragu o uzrocima nesreće.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makedonija: Najmanje 30 povređenih u saobraćajnoj nesreći

Izvor: S media, 11.Jul.2012

Najmanje 30 osoba, od kojih 27 pripadnika makedonske vojske i tri civila, povređeno je u saobraćajnoj nesreći blizu Štipa, saopštile su vlasti Makedonije..."Autobus sa 32 vojnika, koji su se iz kasarni vraćali kućama, juče popodne se sudario sa automobilom u kojem su bile tri osobe" rekla je...

Nastavak na S media...

Makedonija: Povređeno 27 pripadnika vojske

Izvor: Akter, 11.Jul.2012

Tri osobe su teže a 27 pripadnika makedonske vojske je lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na istoku Makedonije, saopštila je policija

Nastavak na Akter...

U Makedoniji 30 povređenih

Izvor: RTS, 11.Jul.2012

U saobraćajnoj nesreći kod Štipa tri osobe teže, a 27 lakše povređene. Do nesreće je došlo kada su se sudarili džip i vojni autobus...U saobraćanoj nesreći koja se dogodila na putu Štip-Radoviš na istoku Makedonije, tri osobe su teže povređene, dok je njih 27 zadobilo lakše povrede...Do...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.