Povećan broj putnika na niškom aerodromu

Izvor: OkRadio.rs, 12.Maj.2013, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povećan broj putnika na niškom aerodromu

Tokom prvomajskih i Vaskršnjih praznika na letovima koje organizuju crnogorska kompanija „Montenegro erlajns“ i italijanski „Mistral er“, prevezeno je 6.000 putnika na relaciji Niš – Podgorica, odnosno Niš – Trst. Marjan Aleksić, direktor saobraćaja u niškoj vazdušnoj luci, kaže da je aerodrom „živnuo“ i da očekuje da se isti trend zadrži tokom leta i u jeku proslave Milanskog edikta. I u agenciji „Aeroturs“, koja prodaje karte za letove „Mistral era“ zadovoljni su što su na početku otvaranja nove linije imali popunjene kapacitete. Crnogorski avio-prevoznik leti pet puta nedeljno do Podgorice odakle putnici imaju vezu sa svim većim evropskim...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Živnuo Niški aerodrom, 6.000 ljudi letelo za Uskrs

Izvor: Kamatica.com, 13.Maj.2013, 01:01

Tokom prvomajskih i Vaskršnjih praznika na letovima koje organizuju crnogorska kompanija „Montenegro erlajns“ i italijanski „Mistral er“, prevezeno je 6.000 putnika na relaciji Niš - Podgorica, odnosno Niš - Trst..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.