Potres od 3,9 po Richteru nedaleko od Rijeke

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Maj.2020, 12:18

Potres od 3,9 po Richteru nedaleko od Rijeke

Hrvatska Seizmološka služba zabilježila je u srijedu ujutro prilično jak potres magnitude 3.9 prema Richteru, s epicentrom 10 kilometara sjeverozapadno od Crikvenice, primorskog gradića 35 km jugoistočno od Rijeke. Potres se dogodio u 11 sati i 9 minuta. Intenzitet u epicentru bio je V stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice.  Epicentar je u zaleđu Crikvenice, koje je manje naseljeno pa ne bi trebalo biti štete, istaknuli su hrvatski seizmolozi. Za sada nema vijesti o...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Zemljotres kod Crikvenice u Hrvatskoj

Izvor: Danas, 13.Maj.2020

Hrvatska Seizmološka služba zabeležila je danas pre podne prilično jak potres magnitude 3,9 po Rihteru, s epicentrom na području Hrvatskog primorja, 10 kilometara severozapadno od Crikvenice.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.