Potraga za dvoje Mađara na Durmitoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2018, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za dvoje Mađara na Durmitoru

Dvoje državljana Mađarske izgubilo se večeras na Durmitoru u Crnoj Gori, i za njima je u toku potraga, saopštila je Gorska služba spasavanja (GSS) Crne Gore.

Oni su se izgubili u reonu starog katuna Lokvice, prilikom povratka sa Bobotovog kuka, preneli su crnogorski mediji.

"Mađari su oko 19.45 sati putem OKC 112 Direktorata za vanredne situacije MUO-a uputili poziv za pomoć. Ekipa Gorske službe spasavanja je odmah po pozivu krenula na teren", navodi se u saopštenju GSS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mađari se izgubili na Durmitoru, ekipe GSS tragaju za njima

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2018

Dvoje državljana Mađarske izgubilo se u rejonu starog katuna Lokvice prilikom pobratka sa Bobotovog kuka Dvoje državljana Mađarske izgubilo se u ponedeljak veče na Durmitoru u rejonu starog katuna Lokvice prilikom povratka sa Bobotovog kuka. Pripadnici Gorske službe spašavanja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.