Potpisan ugovor o izgradnji kuća za povratnike

Izvor: S media, 24.Mar.2010, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan ugovor o izgradnji kuća za povratnike

U Zvorniku je danas potpisan ugovor o izgradnji 22 kuće za povratnike i raseljena lica, vredan 377.000 konvertibilnih maraka (188.500 evra).

Ugovor koji finansira američka nevladina Katolička organizacija za pomoć (CRS), potpisali su predstavnici te organizacije, opštine Zvornik i korisnici stambenih jedinica.

Predsednik opštinske komisije za obnovu Željko Smiljanić rekao je novinarima da je predvidjeno da gradnja kuća počne u maju, a završi u septembru ove >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << godine.

Kuće po sistemu "ključ u ruke" gradiće se za 18 bošnjačkih i četiri srpske porodice.

Izvodjač radova je gradjevinska firma "Invest gradnja" iz Laktaša.

Smiljanić je kazao da će CRS nakon završenih radova, vlasnicima kuća uručiti donaciju u stočnom fondu, plastenicima i poljoprivrednoj mehanizaciji.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.