Izvor: N1 televizija, 13.Maj.2021, 23:17

Postupak protiv nastavnice zbog vođenja dece na obeležavanje Dana pobede

Uprava cetinjske OŠ "Lovćenski partizanski odred" pokrenula je disciplinski postupak protiv nastavnice istorije Sanje Vujović kako bi se ispitalo da li navodno zloupotrebila đake u političke svrhe time što su učestvovali u polaganju venaca sa predstavnicima SUBNOR-a Crne Gore u Podgorici i učestvovali u programu obeležavanja Dana pobede nad fašizmom 9. maja.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CG: Postupak protiv nastavnice istorije zbog šetnje sa đacima

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 09:32

Podgorica -- Osnovna škola "Lovćenski partizanski odred" na Cetinju pokrenula je disciplinski postupak protiv nastavnice istorije Sanje Vujović...Postupak je pokrenut jer je ta nastavnica sa oko 20 đaka učestvovala u šetnji SUBNOR-a, koja je povodom Dana pobede nad fašizmom ogranizovana u Podgorici...Ispituje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.