Poruka iz Makedonije: Trampe, mi te volimo!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka iz Makedonije: Trampe, mi te volimo!

Pripadnici VMRO-DPMNE ponovo protestuju ispred sedišta Državne izborne komisije koja već tri dana razmatra prigovore na izborne rezultate, a na jednom od transparenata koji nose piše "Donalde Trampe mi te volimo".

Oni su takođe poručili američkom ambasadoru u Skoplju Džesu Bejlu da se ne meša u unutrašnje stvari u Makedoniji i da njegova pomoć nije dobrodošla.

"Bejli, dalje ruke od Makedonije", piše na transparentu pristalica VMRO-DPMNE, prenosi portapl Plusinfo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Sednica na kojoj Državna izborna komisija treba da donese odluku o poslednjem prigovoru na izborne rezultate koji je podneo opozicioni SDSM, prekinuta je u toku dana.

DIK je prihvatio juče samo jedan prigovor koji je podnela albanska partija BESA, a ostali prigovori opozicije su odbijeni.

To telo treba da reši svih 13 prigovora nakon čega počinje rok od 24 časa za podnošenje žalbi Ustavnom sudu Makedonije koji ima rok od 48 sati da donese odluku o tim žalbama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.