Porodica iz BiH bombama ubijena u Siriji

Izvor: Mondo, 24.Feb.2016, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica iz BiH bombama ubijena u Siriji

Bosanskohercegovački vehabija Valdes Karić ubijen je, zajedno sa trudnom suprugom i troje dece, u ruskom vazdušnom udaru na području Sirije, prenose "Nezavisne novine".

Foto: AP Photo

Ruski avion je, u nadletanju nepoznatog dela teritorije Sirije pod kontrolom islamista, ispalio projektil i pogodio automobil u kojem se nalazio radikalni islamista >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vehabija Karić sa trudnom ženom i troje dece, koji su se vraćali sa molitve iz džamije, prenosi RTS vest sa internet portala SAFF iz BiH, bliskog radikalnim islamskim grupama.

Valdes Karić, za kog SAFF navodi da je poreklom iz Tuzle, u Siriju je otišao pre nekoliko godina sa čitavom porodicom.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Petočlana porodica iz BiH poginula u Siriji

Izvor: RTS, 25.Feb.2016, 02:27

. Bosanskohercegovački vehabija Valdes Karić poginuo je zajedno sa trudnom suprugom i troje dece u ruskom vazdušnom udaru na području Sirije, prenose "Nezavisne novine".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.