Izvor: RTS, 01.Jul.2020, 15:45

Ponovo tenzije u Budvi, policijski kordon ispred Opštine

Policijski kordon i jutros je na glavnom ulazu u Opštinu Budva, dok su pripadnici privatnog obezbeđenja u zgradi i vrše kontrolu ko od radnika može da uđe u kancelarije. Marku Careviću i Krstu Radoviću nije dozvoljen ulazak u Opštinu, prenose "Vijesti".
Smenjenom predsedniku Opštine Marku Careviću i smenjenom predsedniku Skupštine Opštine Krstu Radoviću, privatno obezbeđenje ni danas nije dozvolilo ulazak u Opštinu, prenose Vijesti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Radović je zatražio da se medijima dostavi spisak, da se vidi ko su ljudi koji mogu ući u Opštinu.
Carević je pitao da li je na spisku, a privatno obezbeđenje mu je reklo da nije.
Građanski biro ni danas, deseti dan zaredom neće raditi, a očekuje se da bi građani mogli overu i dobijanje raznih dokumenata da obavljaju online, prenose Vijesti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASTAVLJA SE DRAMA U CRNOJ GORI Policijski korodon pred Opštinom Budva 11. dan zaredom, u zgradi je privatno obezbeđenje

Izvor: Kurir, 02.Jul.2020, 07:52

I jedaneasti dan zaredom, iste scene u Budvi - policijski kordon interventne jedinice na glavnom ulazu Opštine, dok su unutar zgrade pripadnici privatnog obezbeđenja koje po spisku kontroliše ko od zaposlenih može da uđe u zgradu lokalne uprave.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.