Ponavlja se suđenje Dušku Šariću

Izvor: RTS, 08.Jun.2015, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponavlja se suđenje Dušku Šariću

Osumnjičenima za pranje novca stečenog prodajom droge Dušku Šariću, inače bratu Darka Šarića, i Jovici Lončaru ponovo će se suditi, pošto je Apelacioni sud Crne Gore ukinuo raniju presudu Višeg suda u Bijelom Polju, kojom su njih dvojica osuđena na po pet i po godina zatvora.
Apelacioni sud je tražio ukidanje presude zbog, kako je ranije saopšteno, grešaka u sudskom postupku. Pošto greške >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nisu otklonjene i pošto je presuda Šariću i Lončaru treći put ukinuta, njima će suditi sudije Apelacionog suda, prenosi Beta.
Tokom prethodnog suđenja utvrđenio je da su Šarić i Lončar preko preduzeća "Mat kompani" u Pljevljima od decembra 2007. do kraja 2009. godine "oprali" 20 miliona evra, stečenih prodajom narkotika.
Darku Šariću, bratu Duška Šarića, sudi se u Beogradu za organizovanje šverca pet tona kokaina iz Latinske Amerike, a presuda će, kako je najavljeno, biti objavljena 13. jula ove godine.
Braća Šarić su u Pljevljima imala svoju diskoteku, zatim, kompaniju "Mat kompani" i građevinske mašine, a Lončar je bio jedan od rukovodilaca u preduzeću "Mat kompani".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PONAVLJA SE SUĐENJE: Apelacioni sud ukinuo presudu bratu Darka Šarića!

Izvor: Kurir, 08.Jun.2015

Apelacioni sud Crne Gore je tražio ukidanje presude zbog, kako je ranije saopšteno, grešaka u sudskom postupku..CRNA GORA - Osumnjičenima za pranje novca stečenog prodajom droge Dušku Šariću, inače bratu Darka Šarića, i Jovici Lončaru ponovo će se suditi, pošto je Apelacioni sud Crne Gore...

Nastavak na Kurir...

PONOVO CE SE SUDITI BRATU DARKA SARICA Apelacioni sud ukinuo raniju presudu

Izvor: medio.rs, 09.Jun.2015, 01:18

Apelacioni sud Crne Gore je tražio ukidanje presude zbog, kako je ranije saopšteno, grešaka u sudskom postupku..Osumnjičenima za pranje novca stečenog prodajom droge Dušku Šariću, inače bratu Darka Šarića, i Jovici Lončaru ponovo će se suditi, pošto je Apelacioni sud Crne Gore ukinuo raniju...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.