Politika HDZ-a i dalje na Tuđmanovim postulatima

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 10:22

"Politika HDZ-a i dalje na Tuđmanovim postulatima"

Zagreb -- Vladajuća Hrvatska demokratska zajednica i dalje svoju politku i program temelji na postulatima Franje Tuđmana, izjavio je premijer Andrej Plenković.

Plenković je to rekao novinarima u Zagrebu posle polaganja venca i paljenja sveće ispred Tuđmanove rodne kuće, a povodom godišnjice njegovog rođenja

Plenković je tom prilikom izrazio žaljenje što sa njima nije i Tuđmanov sin Miroslav, koji je umro u januaru ove godine od posledica koronavirusa, prenela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zagrebačka N1 tv.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plenković na godišnjici Tuđmanovog rođenja: Na njgovim postulatima i dalje počiva politika HDZ-a

Izvor: Blic, 14.Maj.2021

Vladajuća Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) i dalje svoju politku i program temelji na postulatima prvog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, izjavio je danas premijer Andrej Plenković.

Nastavak na Blic...

Kroz stečaj prodaja poslovnog prostora na stanici u Čačku

Izvor: B92, 14.Maj.2021

Više od 580 kvadratnih metara poslovnog prostora autobuske stanice u Čačku ponuđeno je za 7,6 miliona dinara kroz stečaj tamošnjeg "Jugoprevoza" u stečaju, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika...U istu cenu ulazi i jedno garažno mesto a javna prodaja ovog paketa imovine na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.