Policajcima otkaz zbog maloletnice koja je vozila “maricu”

Izvor: Večernje novosti, 03.Jan.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajcima otkaz zbog maloletnice koja je vozila “maricu”

Od letos su u disciplinskom postupku bili 33-godišnji policajac, njegov 5 godina mlađi kolega i 20-godišnji policijski pripravnik na čiju su ideju pozvali njegovu maloletnu prijateljicu Trojica policajaca, koji su dozvolili maloletnici da vozi maricu dok su oni pili, dobili su otkaz nakon što su njihove žalbe odbačene. Trojica policajaca su suspendovani od letos jer su maloletnu prijateljicu najmlađeg od njih u kasnim noćnim satima "provozali" u policijskom kombiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pri čemu su joj dopustili da vozi "maricu" iako nema vozački ispit, a svi su zajedno pili alkohol, preneo je Index.hr pozivajući se na 24.sata. Od letos su u disciplinskom postupku bili 33-godišnji policajac, njegov 5 godina mlađi kolega i 20-godišnji policijski pripravnik na čiju su ideju pozvali njegovu maloletnu prijateljicu. Pročitajte još - SKANDAL: Policajci sa maloletnicom pili alkohol pa joj dali da vozi "maricu" (VIDEO) Za incident se, prema pisanju hrvatskih medija, doznalo tako što je ona ceo događaj snimala pametnim telefonom i objavila na društvenim mrežama. To je primetio policajac, koji radi u unutrašnjoj kontroli policije, te tražio da se slučaj ispita. Posle toga je devojka pozvana na informativni razgovor u policiju, gde je sve priznala.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DALI MALOLETNICI DA VOZI MARICU DOK SU SE OPIJALI: Tri slovenačka policajca dobila otkaz i to zbog OVOG SNIMKA! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 03.Jan.2019

Trojica policajaca, koji su dozvolili maloletnici da vozi maricu dok su oni pili, dobili su otkaz nakon što su njihove žalbe odbačene.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.