Policajci došli na uviđaj, pa ukrali novac

Izvor: Mondo, 20.Dec.2018, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajci došli na uviđaj, pa ukrali novac

Istarski policajci došli su na uviđaj pa su ukrali novac iz raznesenog bankomata, javlja Index.hr.

Foto: MONDO/Mario Milojević

Portparolka istarske policije Nataša Vitasović potvrdila je da su dvojica policajaca danas uhapšena i osumnjičena za krivično delo krađe, odnosno da su otuđili deo novca, kojeg su nepoznati počinioci ukrali prilikom provale bankomata na području Poreča.

Prema pisanju lokalnih medija, policajci nisu učestvovali u samoj pljački kada je u vazduh dignut bankomat kod supermarketa Tomi, ali su tokom istrage pronašli odbačeni novac, deo plena lopova, kojeg nisu prijavili.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Istarski policajci došli na uviđaj, pa ukrali novac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2018

Istarski policajci došli su na uviđaj pa su ukrali novac iz raznesenog bankomata, preneo je sajt Index.hr...Portparolka istarske policije Nataša Vitasović potvrdila je da su dvojica policajaca danas uhapšena i osumnjičena za krivično delo krađe, odnosno da su otuđili deo novca, kojeg su nepoznati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.