Policajac ranjen u Igalu podlegao povredama

Izvor: RTS, 15.Dec.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac ranjen u Igalu podlegao povredama

Pripadnik Sektora Granične policije M. L. preminuo je večeras u risanskoj bolnici, nakon što je je podlegao povredama u pucnjavi u Igalu, saznaje nezvanično RTCG. Tokom potere ranjen jedan od napadača koji nije životno ugrožen.
Napadači su uhapšeni u Sutorini nakon što su pokušali da pobegnu prema granici sa Hrvatskom.
Pucnjava se dogodila oko 14.45 sati. Iz policije je saopšteno da je M. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << L. teško ranjen prilikom pokušaja privođenja tri osobe koje su u mestu Sutorina zatečena bez ličnih dokumenata.
U pitanju su dva muškarca i jedna žena koji su, nezvanično, sa KiM.
M. L. je upucan u policijskom vozilu dok je privodio osobe bez dokumenata.
Policajcu su se lekari u risanskoj bolnici više sati borili za život.
"Jedno od kontrolisanih lica je upotrebom vatrenog oružja nanijelo policijskom službeniku M. L. povrede opasne po život", navela je policija ranije danas u saopštenju.
Napadači su se nakon pucnjave dali u besktvo, ali su pronađeni u Sutorinskom polju i uhapšeni, dok su pokušavali da napuste Crnu Goru.
Tom prilikom je u novoj pucnjavi ranjen jedan od begunaca, ali je van životne opasnosti.
Tokom pucnjave došlo je i do saobraćajne nezgode u kojoj su oštećeni policijsko vozilo i kamion Čistoće.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora: Ubijen policajac, napadač uhapšen

Izvor: Danas, 15.Dec.2019

Jedan pripadnik Granične policije Crne Gore preminuo je u bolnici u Risnu, nakon što je danas teško ranjen u pucnjavi u Igalu, a napadači su uhapšeni, objavila je Televizija Crne Gore.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.