Podgorički aerodrom otvoren za saobraćaj

Izvor: Mondo, 11.Dec.2012, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorički aerodrom otvoren za saobraćaj

Podgorički aerodrom otvoren je za saobraćaj, nakon višesatnog prekida zbog snežne mećave u glavnom gradu Crne Gore.

Iz Službe za informisanje podgoričkog aerodroma naveli su da će ta vazdušna luka biti otvorena za saobraćaj do daljnjeg, odnosno zavisno od vremenskih prilika biće procenjeno da li će i kada eventualno ponovo biti zatvoren za saobraćaj.

Aerodrom u Tivtu nije zatvaran za saobraćaj.

Više puteva u Crnoj Gori zatvoreno je za saobraćaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a poledice nama samo na jadranskoj obali.

Sneg je jutros prekrio gotovo celu Crnu Goru, a na jedan sat je gotovo cela država ostala i bez struje.

Za saobraćaj su zatvoreni putevi od Nikšića do Šavnika i Žabljaka, od Mojkovca do mosta na Đurđevića Tari, u pravcu Žabljaka i Pljevalja, a špeleperima i kamionima je zabranjeno kretanje na putevima od Podgorice do Kolašina i do Cetinja i Budve.

Gotovo jedan sat jutros je veći deo Crne Gore ostao i bez struje.

(Beta/Ilustracija: Jaroslav Pap, Tanjug)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.