Podgoričanin nađen ranjen ispred Kliničkog centra podlegao povredama

Izvor: RTS, 22.Dec.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgoričanin nađen ranjen ispred Kliničkog centra podlegao povredama

Podgoričanin Mitar Pejović koji je u noći između subote i nedelje pronađen ranjen nedaleko od Urgentnog centra u Podgorici, podlegao je jutros povredama, prenose "Vijesti".
Podgoričanin Mitar Pejović (35) podlegao je jutros u Urgentnom centru, potvrđeno je Vijestima iz Operativno-komunikacionog centra policije.
Prema istim informacijama, ranjeni Pejović pronađen je ispred Urgentnog centra, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nakon čega su lekari bezuspešno pokušali da spasu njegov život. On je, navodno ranjen je na Zabjelu, pa doveden u Urgentni.
Policija raspolaže informacijama o mogućem počiniocu ubistva, rečeno je Vijestima iz policije. Nekoliko osoba već je privedeno na informativni razgovor.
Pejović, prema saznanjima Vijesti, nema policijski dosije.
"Policija u Podgorici intenzivno traga za licem koje je upotrebom vatrenog oružja nanelo povrede M. P. usled kojih je on smrtno stradao. Policija je 22. decembra oko 02.00 časa obaveštena od strane osoblja Urgentnog bloka KCCG da je od strane građana doveden M. P. sa povredama nastalim od vatrenog oružja. Nakon lekarske intervencije M. P. je podlegao povredama", navodi se u saopštenju Uprave policije.
Kako se navodi u saopštenju, policija u saradnji sa državnim tužiocem radi na rasvetljavanju događaja.
"Policijski službenici raspolažu operativnim informacijama o mogućem počinocu ovog dela", dodaje se u saopštenju Uprave policije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mitar je prošle nedelje sahranio starijeg brata, a sada je brutalno ubijen: Detalji likvidacije u Porodici, dug povukao okidač?

Izvor: Večernje novosti, 22.Dec.2019

Pretpostavlja se da su neraščišćeni novčani računi motiv ovog ubistva PODGORIČANIN Mitar Pejović (35) ubijen je u pucnjavi u noći između subote i nedelje. Ranjeni mladić doveden je i ostavljen ispred Urgentnog bloka Kliničkog centra Crne Gore, gde je dva sata posle ponoći...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.