Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Jan.2015, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje isplata depozita klijenata Bobar banke

U UniCredit banci Banja Luka počinje isplata osiguranih depozita do 50.000 konvertibilnih maraka klijenata likvidirane Bobar banke. Više od 21 hiljadu primilo je obavijest o detaljima isplate posredstvom pošte, a Agencija za osiguranje depozita u obavezi je isplatiti ukupno 86,61 milion KM .

Iz UniCredit banke Banja Luka, posredstvom koje će biti isplaćivani osigurani depoziti Bobar banke, ranije je saopćeno da je napravljen plan isplate s Agencijom za osiguranje depozita Bosne i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << Hercegovine, koji će se odvijati po abecednom redu, datumima i u najbližoj filijali određenoj prema mjestu prebivališta deponenta.

Vlasnici depozita Bobar banke trebaju imati dokaze o vlasništvu, pozivno pismo i jedan od identifikacionih dokumenata - ličnu kartu ili pasoš.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.