Plenković: Nova vlada nakon lokalnih izbora

Izvor: BKTV News, 05.Maj.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plenković: Nova vlada nakon lokalnih izbora

Hrvatski premijer Andrej Plenković objasnio je danas svojim domaćinima u Beču da je ono što se trenutno dešava u njegovoj zemlji rekonfiguracija parlamentarne većine, te najavio novu vladu nakon lokalnih izbora.

On je odgovarajući na pitanje novinara kazao da će novi predsednik Sabora biti izabran sa novom većinom.

Na konferenciji za štampu posle razgovora sa austrijskim kancelarom Kristijanom Kernom, Plenković je najavio da će za 17 dana biti održani lokalni izbori, te da će nakon toga predstaviti novu vladu.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Plenković: Novi ministri nakon lokalnih izbora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Maj.2017

Novi ministri biće predstavljeni nakon lokalnih izbora, najavio je u Beču premijer Hrvatske Andrej Plenković.   "Ministre ćemo predstaviti nakon lokalnih izbora. Imamo vremena, to nije nikakva drama, institucije funkcioniraju, vlada funkcionira, ministarstva rade", rekao je Plenković u Beču,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.