Pijani putnik iz Srbije kriv za kašenjenje leta Beč–Beograd

Izvor: RTS, 20.Feb.2020, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani putnik iz Srbije kriv za kašenjenje leta Beč–Beograd

Jedan pijani muškarac pravio je probleme u avionu austrijske avio-kompanije AUA na bečkom aerodromu "Švehat", zbog čega je kasnio let za Beograd.
Avion se nalazio na putu sa parking pozicije ka pisti za poletanje, kada se državljanin Srbije, kako je saopšteno, "ponašao veoma agresivno u avionu", pa je posada bila prinuđena da alarmira policiju, koja je putnika izvela iz aviona i privela u stanicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Očigledno pijani putnik se protivio da sledi uputstva posade. Pošto se nije smirio, posada je pozvala policiju. Drugi putnici i naša posada nisu povređeni", saopšteno je iz AUA.
Protiv državljanina Srbije podneta je prijava zbog pružanja otpora policiji.
Avion je iz Beča za Beograd poleteo u sredu posle podne, sa zakašnjenjem od 50 minuta.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PIJANI SRBIN IZAZVAO INCIDENT NA BEČKOM AERODROMU! Avion kasnio 50 minuta, INTERVENISALA POLICIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2020

Jedan pijani muškarac pravio je probleme u avionu austrijske avio-kompanije AUA na bečkom aerodromu "Švehat", zbog čega je kasnio let za Beograd...Avion se nalazio na putu sa parking pozicije ka pisti za poletanje, kada se državljanin Srbije, kako je saopšteno, "ponašao veoma agresivno u avionu",...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.