Pao mali avion u Hrvatskoj, povređeni Austrijanci

Izvor: Mondo, 17.Jun.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao mali avion u Hrvatskoj, povređeni Austrijanci

Dve osobe su teže, a jedna lakše povređena u nesreći koja se dogodila kada je pao mali avion kod turističkog naselja Mali Lošinj u Hrvatskoj.

Foto: MONDO/Predrag Vujić ilustracija

Nesreća se desila u petak, na ostrvu Lošinj, u blizini turističkog naselja Kandija i lošinjskog aerodroma, kada je pilot izgubio kontrolu, a letelica pala na teško dostupno područje, prenosi Jutarnji.hr.

Kako se navodi, svi putnici su austrijski državljani, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji su nakon što su medicinski zbrinuti na licu mesta, helikopterom prebačeni u Rijeku.

S obuke u smrt:Pao školski avion kod Mostara VIDEO

Prema podacima Hrvatske gorske službe spašavanja, pilot je, iz za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu zbog čega se letelica srušila i u potpunosti je uništena.

Zbog mogućnosti požara ili eksplozije aviona mesto nesreće obezbeđivali su vatrogasci.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao mali avion kod Lošinja, ima povređenih

Izvor: BKTV News, 17.Jun.2017

Dve osobe su teže, a jedna lakše povređena u nesreći koja se dogodila kada je pao mali avion kod turističkog naselja na Lošinju...Nesreća se desila u petak, na ostrvu Lošinj, u blizini turističkog naselja Kandija i lošinjskog aerodroma, kada je pilot izgubio kontrolu, a letelica pala na teško...

Nastavak na BKTV News...

Pao mali avion kod Lošinja, troje povređeno

Izvor: RTS, 17.Jun.2017

Dve osobe su teže, a jedna lakše povređena u nesreći koja se dogodila kada je mali avion pao kod turističkog naselja na Lošinju. . Nesreća se dogodila u petak, kada je pilot izgubio kontrolu, a letelica pala na teško...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.