Izvor: B92, 15.Jul.2009, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamela Anderson ulaže u Crnoj Gori

Podgorica -- Zvezda svetskog džet-seta, poznata glumica Pamela Anderson, već dva dana boravi u Crnoj Gori ugovarajući poslovne planove koje tamo namerava da ostvari.

Naime, Pamela Anderson, najpoznatija po ulozi u hit seriji iz devedesetih "Bej voč", tj. "Čuvari plaže", zainteresovana je za to da kupi zemlju u Meljinama kod Herceg Novog, gde bi navodno napravila turistički "velnes" kompleks.

Pamela je na konferenciji za novinare u Budvi izjavila da je Crna Gora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izvanredna država i da sa nestrpljenjem očekuje da investira, ali nije otkrila koliko novca želi da uloži.

Trodnevni boravak u Crnoj Gori poznata glumica je ocenila izuzetno uspešnim i saopštila da sa nestrpljenjem očekuje da investira na crnogorskom primorju.

Iako nije želela da iznosi konkretne brojke, ona je rekla da će najpre kupiti stan u Pržnu, gde je boravila u organizaciji "Atlas grupe”, čiji je vlasnik Duško Knežević.

"Juče sam probala, koliko sam mogla, da upoznam Crnu Goru i gospodina Kneževića i ostale ljude u 'Atlas grupi”. Piter i ja smo odlučili da je ovo država u koju smo mi voljni u budućnosti da investiramo”, rekla je Andersonova.

"Otvorili smo račune u banci i prva stvar koju sam uradila sa mog računa – uplatila sam donaciju od 10.000 dolara za decu bez roditeljskog staranja”, kazala je ona.

Menadžer Pamele Anderson Piter Ašer demantovao je medijske tvrdnje da je ona bankrotirala, ali je naveo da je istina da ona živi u luksuznoj prikolici u jednom parku i to zato što, kako je rekao, tako žele njena deca.

Odgovarajući na pitanje da li bi investirala i u Srbiji, Andersonova je rekla: "Ne. Nisam bila u Srbiji. Čuli smo divne stvari o Srbiji, ali nismo bili tamo, tako da – nikad se ne zna”.

Upitana da li smatra da je posao sa nekretninama danas rizičan u ambijentu ekonomske krize, Pamela Anderson je rekla da se ne može izgubiti na mediteranskoj obali.

"Mislim da nekretnine nisu opasna stvar za investicije. Imam nekretnine u Kanadi, na obali, i za mene je to i stvar kvaliteta života. Mojoj deci bi se svidelo ovde i ja bih volela da ih dovedem ovamo, da krstarimo po obali. Ja to nazivam 'nevinim iskustvom’. Ne vidim kako mogu da izgubim tu”, rekla je ona.

Andersonova u četvrtak odlazi iz Crne Gore, a vratiće se, kako je najavljeno, ponovo u avgustu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.