Pali Hrvatima u ruke s devet kilograma kokaina

Izvor: Mondo, 28.Okt.2016, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pali" Hrvatima u ruke s devet kilograma kokaina

Dubrovačka policija zaplenila je na graničnom prelazu Karasovići, na izlazu iz Hrvatske, više od 8,8 kilograma kokaina koji su u autombilu prevozila dvojica albanskih državljana starih 26 i 23 godine.

Foto: Guliver/Getty Images

Policija je navela da su na automobilu albanske registracije tokom granične kontrole uočene prepravke na karoseriji i u unutrašnjosti automobila pa su zatražili sudski nalog za pretragu.

Pretragom je u posebno izrađenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prtljažniku, iza kontrolne ploče, pronađeno devet paketa u kojima se nalazilo ukupno 8.821 gram kokaina, prenosi Hina.

Zbog sumnje da su odgovorni za neovlašćenu proizvodnju i promet drogama, Albanci su uhapšeni i nad njima je u toku istražni postupak, izvestila je policija.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplijenjeno 8,8 kilograma kokaina u Hrvatskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Okt.2016

DUBROVNIK - Dubrovačka policija zaplijenila je na graničnom prelazu Karasovići, na izlazu iz Hrvatske, više od 8,8 kilograma kokaina koji su u autombilu prevozila dvojica albanskih državljana starih 26 i 23 godine...Policija je juče navela da su na automobilu albanske registracije tokom granične...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.