PUCNJAVA U ĐAKOVU: Životom platila pomaganje ugroženima

Izvor: Mondo, 09.Jul.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA U ĐAKOVU: Životom platila pomaganje ugroženima

U đakovačkom Centru za socijalnu pomoć danas je u pucnjavi ubijena dugogodišnja radnica, a jedan radnik je povređen. Osumnjičeni uhapšen nakon celodnevne potrage.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija

Prema poslednjim nezvaničnim informacijama, povređeni radnik Centra je u kritičnom stanju. Reč je o 35-godišnjaku, koji je odvezen na operaciju.

UŽAS: Muškarac ubio ženu i dete u Centru za Socijalni rad u Beogradu! VIDEO

Policijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uprava osječko-baranjska primila je oko podne dojavu da se u Centru za socijalnu pomoć Đakovo desila pucnjava i da se jedan muškarac biciklom udaljio s mesta događaja.

On je oko 20 sati lociran u selu Drenje i to u napuštenoj staji. Policija ga je opkolila i nakon desetak minuta uhvatila. Odmah nakon hapšenja smešten je u policijski kombi i u toku je njegov transport u Policijsku stanicu Đakovo.

Reč je o dugogodišnjem korisniku Centra.

Prema izjavama meštana, imao je teške probleme s alkoholom i poznat je od ranije po problematičnom ponašanju.

Hrvatski mediji pišu da je reč o 59-godišnjem Andriji Drežnjaku koji je od ranije poznat policiji.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.