POŽAR U CRNOJ GORI: Gori na Bioču, kuće nisu ugrožene

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽAR U CRNOJ GORI: Gori na Bioču, kuće nisu ugrožene

Požar koji je zahvatio područje od Bioča do mesta Potoci, i dalje je aktivan, saopšteno je u četvrtak uveče iz Službe zaštite i spasavanja Podgorica Požar koji je zahvatio područje od Bioča do mesta Potoci, i dalje je aktivan, saopšteno je u četvrtak uveče iz Službe zaštite i spasavanja Podgorica. Vatrogasne ekipe su na terenu, a kuće i objekti, prema poslednjim informacijama, nisu ugroženi. U međuvremenu, nakon velikog požara u Valdanosu, situacija u Ulcinju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << trenutno je pod kontrolom, saopšteno je iz štaba za vanredne situacije tog grada. Zbog jakog vetra, koji može rasplamsati vatru, štab je naredio redovna dežurstva. PROČITAJTE JOŠ: Veliki požar uništio jednu zgradu Univerziteta u Glazgovu (VIDEO)U Ulcinju je zbog situacije s požarima zasedao štab za vanredne situacije. Jutros su tri aviona Direktorata za vanredne situacije gasila požar, koji je uništio stotine stabala maslina.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pala stijena na magistralu, saobraćaj obustavljen

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2018

PODGORICA - Usljed požara koji nekoliko dana bukti na Bioču, uz magistralni put prema Kolašinu, u blizini gradilišta auto-puta, obrušila se stijena na magistralu Podgorica-Kolašin i saobraćaj je u prekidu, saopšteno je iz podgoričke Službe zaštite i spašavanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.