POTOP U NIKŠIĆU: Pao grad veličine lešnika, ulice pod vodom (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTOP U NIKŠIĆU: Pao grad veličine lešnika, ulice pod vodom (FOTO)

Meteorolozi su za danas najavili nestabilno vreme, ali ovakvom se stanovnici grada pod Trebesom sigurno nisu nadali OBILNA kiša i grad, praćeni jakim vetrom, zahvatili su danas opštinu Nikšić, prenosi lokalni portal.Pročitajte još: VELIKO NEVREME POGODILO SRBIJU: Grad "pokosio" Priboj i užički kraj, stigao do Prijepolja (VIDEO / FOTO)Grad veličine lešnika koji je padao neuobičajeno dugo, nešto oko sat vremena, oštetio je njive i bašte i tako pričinio veliku materijalnu štetu.Meteorolozi su za danas najavili nestabilno vreme, ali ovakvom se stanovnici grada pod Trebesom sigurno nisu nadali.(onogost.me)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTOP u Užicu

Izvor: Mondo, 13.Jun.2018

Užički kraj pogodilo je jako nevreme, a u samom Užicu je grad veličine lešnika prekrio ulice, i napravio veliku materijalnu štetu.

Nastavak na Mondo...

Veliko nevreme paralisalo Priboj

Izvor: B92, 13.Jun.2018

Priboj -- Opštinu Priboj danas po podne zahvatilo je veliko nevreme, grad je padao u nekoliko navrata...Obilne kiše u samom gradu prouzrokovale su začepljenje kišne kanalizacije, pa je grad na nekih 15 minuta bio potpuno paralisan...Kada je reč o pribojskim seoskim predelima, na zapadnoj strani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.