Otkriveno tajno sklonište crnogorske mafije? VIDEO

Izvor: Mondo, 23.Dec.2016, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno tajno sklonište crnogorske mafije? VIDEO

U bli­zi­ni ku­će Ko­to­ra­ni­na Ra­do­ja Z. na­la­zi se skri­ve­no sklo­ni­šte, ko­je bi mo­glo bi­ti je­dan od "šte­ko­va" osum­nji­če­nih za naj­te­ža kri­vič­nih de­la, pišu danas crnogroski mediji.

Foto: Youtube

Povodom informacije da se u blizini kuće Kotoranina Radoja Z, jednog od vođa "kavačkog klana", nalazi skriveno sklonište ili "štek" osumnjičenih za najteža krivičnih dela, oglasila se i policija.

Dnevni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << list Dan objavio je danas da se u bli­zi­ni ku­će Ko­to­ra­ni­na Ra­do­ja Z. na­la­zi skri­ve­no sklo­ni­šte, ko­je bi mo­glo bi­ti je­dan od "šte­ko­va" osum­nji­če­nih za naj­te­ža kri­vič­nih de­la. List tvrdi da se ra­di o objek­tu do­bro skri­ve­nom u obli­žnjoj šu­mi, a da je ulaz ma­ski­ran la­žnom šah­tom ko­ja je pre­kri­ve­na tra­vom i li­šćem, kao da se ra­di o ka­na­li­za­ci­o­nom otvo­ru.

Kako piše Dan, građani su u blizini sklo­ni­šta vi­đa­li ne­po­zna­te lju­de za ko­je pret­po­sta­vlja­ju da su obez­be­đi­va­li pod­zem­ni obje­kat ko­ji da­ti­ra još iz do­ba biv­še SFRJ.

Kotor: Vrh policije u dilu sa kriminalcima?

Na snimku se vidi kako nekoliko mladića ulazi u skrovište ukopano 15 metara ispod zemlje.Ka­da su po­me­ri­li po­klo­pac vi­de­le su se ste­pe­ni­ce, a unu­tra pod­zem­ni hod­ni­ci. Iz hod­ni­ka se ula­zi u pro­sto­ri­ju u ko­joj se vi­de će­be, jak­na i dru­ge stva­ri. Ta či­nje­ni­ca, kako piše Dan, do­ka­zu­je da je sklo­ni­šte i da­lje u funk­ci­ji i da je ve­ro­vat­no po­slu­ži­lo ne­kim od kri­mi­na­la­ca na­kon kr­va­vih ob­ra­ču­na iz­me­đu ko­tor­skih kla­no­va.

Iz Uprave policije kazali su da je policija danas oko 17 časova našla opisano skrovište, ali ne na lokaciji na lokaciji koja je data. Nije pronađeno ni oružje.

Rafali u Bečićima: Ubicu traže i helikopterom

“Uviđaj je u toku, a svakako će svi eventualni tragovi biti izuzeti i dostavljeni na vještačenje Forenzičkom centru”, navodi se u saopštenju policije.

POGLEDAJTE VIDEO:



Izvor: Youtube

Policija je u aprilu ove godine u kotorskom naselju Sveti Stasije, dan nakon ubistva Podgoričanina Srđana Vlahovića (30) pronašla arsenal oružja u podrumu nezavršene trospratne kuće obrasle u žbunje, sagrađene odmah uz magistralu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.