Određen pritvor: Dikiću pozlilo posle saslušanja

Izvor: Mondo, 18.Okt.2016, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određen pritvor: Dikiću pozlilo posle saslušanja

Bivšem šefu srpske žandarmerije Bratislavu Dikiću pozlilo je nakon saslušanja u Višem sudu, nakon čega mu je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom bloku Kliničkog centra Crne Gore.

Foto: MONDO/Goran Sivački

Kako "Vijesti" saznaju, Dikića su do KCCG pratile jake policijske snage.

Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici odredio je do 30 dana pritvora osumnjičenim za organizovanje kriminalne organizacije i krivično delo terorizam u pokušaju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Pritvor je osim Dikiću, određen Hristini Krstić, Branki Milić, Draganu Maksiću, Milanu Dušići, Srboljubu Đorđeviću, Aleksandru Čuroviću (33), Aleksandru Aleksiću (42), Siniši Ćetkoviću (37), Milošu Aćimoviću (26), Ivici Matiću (36), Perici Andriću (39) i Đ.M.

Iz tužilaštva je ranije saopšteno da su Dikić i Sinđelić početkom oktobra u Srbiji i Crnoj Gori formirali kriminalnu organizaciju, s ciljem uticaja na zakonodavnu i izvršnu vlast u Crnoj Gori.

Vrhovni tužilac Crne Gore Ivica Stanković tvrdi da prikupljeni podaci i mere tajnog nadzora ukazuju na sumnju da su uhapšeni državljani Srbije počinili krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

BRATISLAVU DIKIĆU POZLILO NA SASLUŠANJU: Prebačen u bolnicu pod jakim policijskim snagama!

Izvor: Kurir, 18.Okt.2016

...Kako se saznaje Dikića su do KCCG pratile jake policijske snage..Kako se navodi, sudija za istragu Viššeg suda u Podgorici odredio je do 30 dana pritvora osumnjičenima za organizovanje kriminalne organizacije i krivično delo terorizam u pokuššaju..Pritvor je, osim Dikiću, određen Hristini...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.