Novi napad na Hvaru: Mladić gurnut u more, pao na stene

Izvor: Mondo, 27.Avg.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi napad na Hvaru: Mladić gurnut u more, pao na stene

Na Hvaru u Hrvatskoj jutros je povređen mladić koga je nepoznati počinitelj, dok je mirno hodao ulicom, gurnuo na stene i u more.

Foto: MONDO/Mihaela Šljukić Bandović ilustracija

  Hrvatski mediji javljaju da je reč o mladiću koji je na Hvaru radio kao sezonski radnik.

Policija je Indexu potvrdila napad.

Brutalan napad: Turisti OPET dobili BATINE u Hrvatskoj

"U 5:45 sati na hvarskom šetalištu u Ulici put križa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za sada nepoznati počinitelj u more je gurnuo drugog muškarca pri mimoilaženju i pobegao. Intenzivno ga tražimo, policija je na terenu", rekla je za Index portparolka splitsko-dalmatinske policije.

STRAŠNO: Otišla u Hrvatsku da radi, postala ROBINJA

Mladić se povredio jer je tokom pada u more udario o stene.

"Ukleta plaža" kod Zadra: Dvoje umrlo za pola sata

"24-godišnjak se povredio i pružena mu je pomoć, utvrđene su lakše povrede", rekli su Indexu iz splitsko-dalmatinske policije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić na Hvaru gurnut na stene

Izvor: RTS, 27.Avg.2019

Dvadesetčetvorogodišnji mladić povređen je na Hvaru pošto ga je nepoznata osoba gurnula na stene i u more. . Reč je o mladiću koji je na Hvaru radio kao sezonski radnik, prenosi Indeks.."U 5.45 sati na hvarskoj gradskoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.