Nova provokacija kod Splita: Kukasti krst i u reci

Izvor: RTS, 02.Sep.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova provokacija kod Splita: Kukasti krst i u reci

U reci Jadro kod Splita pojavio se kukasti krst. Fotografiju je objavio portal Dalmacija danas. Naglašavaju kako nije poznato ko je, kada i kako kukasti krst ucrtao na dnu reke, prenosi Indeks.
Najpoznatiji slučaj svastike u Hrvatskoj je onaj s Poljuda u junu 2015. godine kad su nepoznate osobe spržile travu i na njoj uoči utakmice Hrvatske i Italije iscrtale nacistički simbol. 

Prekršajni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sud u Splitu prošle je godine nepravosnažno proglasio krivima HNS i tadašnjeg izvršnog direktora Saveza Damira Vrbanovića, smatrajući ih odgovornima jer kao organizator utakmice nisu prekontrolisali teren.
No Visoki prekršajni sud je krajem maja ukinuo presudu, a postupak je vraćen na ponovno suđenje splitskom Prekršajnom sudu.
Na ponovljenom suđenju početkom juna ove godine Vrbanović se nije pojavio pa je sudija odložio suđenje, a za ceo slučaj zastario je 10. juna. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA PROVOKACIJA U reci kod Splita nacrtan kukasti krst (FOTO)

Izvor: Blic, 02.Sep.2019

U reci Jadro kod Splita pojavio se kukasti krst. Fotografiju je objavio portal Dalmacija danas, a kako naglašavaju nije poznato ko je, kada i kako kukasti krst ucrtao na dnu reke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.