Niš: Pao deo terase sa 16. sprata

Izvor: OkRadio.rs, 27.Avg.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Pao deo terase sa 16. sprata

Niš -- Sa 16. sprata zgrade u ulici Vojvode Mišića u Nišu, pao je deo terase, ali na sreću niko nije povređen. Betonski zid je, prema rečima svedoka, pao tokom nevremena oko tri sata ujutru, sa zgrade stare 42 godine, prenosi RTS.   Komunalna policija je obezbedila mesto, a na skupštini stanara je da skloni betonski zid.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevreme srušilo deo terase sa višespratnice (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 27.Avg.2018

Sa šesnaestog sprata sprata solitera u Ulici Vojvode Mišića, u blizini Vatrogasnog doma, noćas je pao veliki betonski blok, ali srećom tom prilikom niko nije povređen...Betonski blok dužine oko dva metra i širine jednog metra, pao je noćas oko tri sata, u vreme kada je u Nišu duvao jak vetar...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.