Izvor: RTS, 12.Jun.2021, 23:01

Nikšićanin ranjen nožem pa pobegao iz bolnice

Nakon ranjavanja nožem Nikšićanin je zatražio pomoć u bolnici u tom gradu, ali je potom pobegao.
Kako prenosi CdM, iz policije su im nezvanično saopštili da im je prijavljeno iz bolnice da je ranjeni Nikšićanin došao u tu ustanovu kako bi mu ukazali lekarsku pomoć, ali da je potom pobegao.
"Provjeravaju se sve okolnosti i utvrđujemo činjenice, kako bi utvrdili kako je ranjeni zadobio povredu", naveli su iz policije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikšićanin ranjen nožem: Zatražio lekarsku pomoć pa pobegao iz bolnice

Izvor: B92, 12.Jun.2021

Nakon ranjavanja nožem Nikšićanin je zatražio pomoć u bolnici u tom gradu, ali je potom pobegao...Kako piše CdM, a prenosi RTS, iz policije su im nezvanično saopštili da im je prijavljeno iz bolnice da je ranjeni Nikšićanin došao u tu ustanovu kako bi mu ukazali lekarsku pomoć, ali da je...

Nastavak na B92...

NIKŠIĆANIN RANJEN NOŽEM: Zatražio lekarsku pomoć pa pobegao iz bolnice

Izvor: Kurir, 13.Jun.2021, 08:16

Nakon ranjavanja nožem Nikšićanin je zatražio pomoć u bolnici u tom gradu, ali je potom pobegao.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.