Nezgoda u Hrvatskoj: Avion sleteo na drvo

Izvor: BKTV News, 15.Okt.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezgoda u Hrvatskoj: Avion sleteo na drvo

Avion - jedrilica danas je prilikom sletanja završio na stablu u blizini Slavonskog Broda.

Na području vodosnabdevanja na Jelasu došlo je do nezgode prilikom sletanje jedrilice koja je završila na jednom stablu, na visini oko pet metara, prenosi index.hr.

Policija je utvrdila da muškarac koji je upravljao jedrilicom nije povređen i uz pomoć pripadnika mesnih atrogasaca, letelica je izvučena na sigurno.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Hrvatska: Avion sleteo na drvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2018

Avion - jedrilica danas je prilikom sletanja završio na stablu u blizini Slavonskog Broda...Na području vodosnabdevanja na Jelasu došlo je do nezgode prilikom sletanje jedrilice koja je završila na jednom stablu, na visini oko pet metara, prenosi index.hr...Policija je utvrdila da muškarac koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.