Nezgoda na primorju: Gliser udario ženu kod Prčnja

Izvor: BKTV News, 07.Avg.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezgoda na primorju: Gliser udario ženu kod Prčnja

Lučka kapetanija saopštila je danas da je ženska osoba (28) povređena, kada je prilikom kupanja u moru, u nju udario gliser.

Nesreća se dogodila danas, nešto pre 11 sati, nedaleko od svetionika "Tre sorele".

"Na 400-500 metara od svetionika ''Tre sorele'' došlo je do kontakta glisera pod američkom zastavom kojim je upravljao P.K. (36) iz Kotora i K.K. iz Rusije koja se kupala u moru", kazao je inspektor bezbednosti pomorske plovidbe Lučke kapetanije Željko Lompar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Vozač glisera je, nakon što ju je udario, devojku izvukao iz mora, odveo do obale i pozvao Hitnu pomoć. Ruskinja je sa lakšim telesnim povredama i ogrebotinama po leđima prebačena na dalje lečenje u Kotor.

Od početka godine, dogodilo se 19 incidenata na moru, u kojima je sedam osoba izgubilo život.

Nova tragedija na moru: Sudar jahte i jedrilice u Bokokotorskom zalivu, ima mrtvih

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.