Nevreme sa kišom i gradom zahvatilo Hrvatsku

Izvor: Studio B, 14.Avg.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme sa kišom i gradom zahvatilo Hrvatsku

Snažno nevreme praćeno jakom kišom i gradom pogodilo je jutros karlovačko područje, a obilna kiša je kasnije stigla i u Zagreb.

Snažno nevreme praćeno jakom kišom i gradom pogodilo je jutros karlovačko područje, a obilna kiša je kasnije stigla i u Zagreb.

Na karlovačkom području padao je jak grad veličine dva do pet centimetara, vetar je rušio stabla, pa su vatrogasci jurili s intervencije na intervenciju.

Palo je više od 30 litara kiše po >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kvadratnom metru, a kako se kiša očekuje do kraja dana, preći će i 50 litara, prenosi KAportal. Nevreme je zahvatilo i Dugu Resu, gde je takođe padao grad.

U Zagrebu je obilna kiša izazvala zastoje u saobraćaju i saobraćajne udese.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Nevreme sa obilnom kišom i gradom zahvatilo Hrvatsku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2014

Snažno nevreme praćeno jakom kišom i gradom pogodilo je jutros karlovačko područje, a obilna kiša je kasnije stigla i u Zagreb...Na karlovačkom području padao je jak grad veličine dva do pet centimetara, vetar je rušio stabla, pa su vatrogasci jurili s intervencije na intervenciju...Palo je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.