Nevreme pogodilo austrijsku pokrajinu Tirol

Izvor: RTS, 08.Jun.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme pogodilo austrijsku pokrajinu Tirol

Snažno nevreme pogodilo je austrijsku pokrajinu Tirol, gde su jake padavine izazvale veliku štetu.
Posebno pogođeno bila je opština Selrajntal, gde su meštani više kuća morali biti evakuisani, prenosi Tanjug.

U Selrajnu se reka Melah izlila iz svog korita i oštetila više kuća, a štetu od nevremena prijavila je i opština Landek.
Kiša je pokrenula više klizišta, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koja su se obrušila na puteve, tako da su pojedina mesta gotovo potpuno zatvorena.
Klizišta su se obrušila i na Pacnautal na teritoriji opštine Landek, gde je tokom noći oko 100 osoba moralo napustiti svoje kuće.
Pojedini putevi u tom regionu su blokirani.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nevrijeme pogodilo Tirol

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jun.2015

BEČ - Snažno nevijreme pogodilo je austrijsku pokrajinu Tirol, gdje su jake padavine izazvale veliku štetu...Posebno pogođeno bila je opština Selrajntal, gdje su mještani više kuća morali biti evakuisani...U Selrajnu se reka Melah izlila iz svog korita i oštetila više kuća, a štetu od nevremena...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.