Izvor: RTS, 28.Sep.2022, 23:42

Nevreme i Rijeci - jedna osoba stradala, potopljeni automobili, oštećene zgrade

Jedna osoba izgubila je život u snažnom nevremenu koje je pogodilo popodne Rijeku i okolinu, preneli su hrvatski mediji.
Policija je saopštila da su oko 19.30 sati dobili dojavu da je nađena muška osoba u bujici ispod auta. Do dolaska Hitne pomoći muškarac je preminuo, a telo je poslato na obdukciju, preneo je portal Indeks.

Snažan pljusak je u Rijeci izazvao bujične poplave >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << širom grada i mnogobrojne probleme u saobraćaju.
Delovi grada ostali su bez struje.
"U Rijeci je oko 19 sati počela da pada jaka kiša koja je potopila centar grada. Primljeno je mnogo zahteva za ispumpavanje vode. Zatvoren je saobraćaj u Ulicama Franje Račkog, Školjić i Fiumara", saopštila je na Tviteru služba civilne zaštite hrvatskog MUP-a.
Za malo više od dva sata područje grada "natopljeno" je sa preko 140 milimetara padavina po kvadratnom metru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijeku pogodilo snažno nevreme, poginula jedna osoba

Izvor: Beta, 28.Sep.2022

U jakom nevremenu koje je večeras dovelo do bujičnih poplava u Rijeci poginula je jedna osoba, javili su hrvatski mediji.Policijska uprava primorsko-goranska saopštila je da su dobili dojavu da je nadjen muškarac u bujici ispod automobila, i da je umro pre dolaska hitne pomoći.Riječki mediji izveštavaju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.