Nesreća u kanjonu Morača, KILOMETARSKA KOLONA vozila

Izvor: Mondo, 13.Avg.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u kanjonu Morača, KILOMETARSKA KOLONA vozila

U kanjonu Morača rano juros dogodila se saobraćajna nesreća, zbog čega je na magistralnom putu Kolašin-Podgorica formirana kolona vozila duga 15 kilometara.

Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

  Dve osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se nešto pre 7.00 dogodila u kanjonu Morače, na magistralnom putu Kolašin-Podgorica, javljaju podgoričke "Vijesti".

U Operativno-komunikacionom centru je rečeno za dnevni list da je do nesreće došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u mestu Dromira.

Ibarska:Poginulo četvoro mladih, još 4 se bori za život

"Uviđaj je u toku, zbog čega za sada nemamo više informacija o ovom događaju", kazali su u policiji i dodali da su povređeni prebačeni u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore.

Denevni list "Alo" navodi da se nesreća dogodila na 30 kilometara od Podgorice u kanjonu Morače, a da su se sudarila tri putnicka automobila i kamion.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.