Izvor: S media, 12.Okt.2012, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobičan znak protesta: Zašio sebi usne zbog lošeg života!

Pedesetosmogodišnji Georgi Georgijev ušio je sebi usne u znak protesta zbog lošeg života u Bugarskoj.

Georgijev, bivši iluzionista, izveo je ovaj čin javno pred svojim sugrađanima u selu Malorad, u opštini Vraca, na severozapadu Bugarske, javili su bugarski mediji.

Georgijev se na ovaj čin odlučio tražeći od nadležnih da učine nešto da bi se poboljšao životni standard građana, povećale penzije, dečiji dodaci i socijalna davanja.

"Ne činim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << to zbog novca, već da bi bila ispoštovana prava starijih, onih koji su dali poverenje političarima, a oni su ih prevarili“, naglasio je Georgijev.

Georgijev je invalid druge kategorije, a jedini prihod u porodici je penzija njegove majke Slavene od oko 105 evra.

Ima kćerku maturantkinju gimnazije u Vraci, dok mu supruga šest godina radi u Grčkoj. Do prije dve godine pomagala je porodici, ali to više nije u mogućnosti zbog krize u toj zemlji.

(Avaz)

Foto: Ilustracija/YouTube printscr

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Zašio sebi usne zbog lošeg života

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2012, 03:36

Zbog lošeg života građana u Bugarskoj, Georgi Georgijev ušio svoje usne naočigled svojih sugrađana...Pedesetosmogodišnji Georgi Georgijev ušio je sebi usne u znak protesta zbog lošeg života u Bugarskoj. Georgijev, bivši iluzionista, izveo je ovaj čin javno pred svojim sugrađanima u selu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.