Izvor: RTS, 02.Avg.2021, 16:43

Nasrnuo na učesnike Savske regate, mačetom povredio više osoba

Zbog sumnje da je u nedelju tokom Savske regate kod Bijeljine više osoba povredio mačetom, uhapšen je G. Đ.
U saopštenju Policijske uprave Bijeljina navodi se da je prilikom održavanja Savske regate, kod mesta Rača, došlo je do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, te je tom prilikom jedna osoba, koje je koristila mačetu, povredila više prisutnih, prenose Nezavisne novine.
Nijedan povređeni, na sreću, nije životno ugrožen, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali je više osoba medicinski zbrinuto u Medicinskom centru Bijeljina.
Ističe se da su policajci bili prinuđeni da silom obuzdaju osumnjičenog G. Đ. Identifikovan kao jedan od učesnika događaja, dok se za drugima učesnicima intenzivno traga.
"Većina lica je pobegla sa lica mesta, kopnenim i vodenim putem", rekli su iz PU Bijeljina.
O događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji se izjasnio da je reč o krivičnom delu izazivanje opšte opasnosti.
U toku je prikupljanje svih potrebnih činjenica i dokaza, kao i identifikovanje svih osoba koje su učestovale u navedenom događaju, zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.