Našao novac i račun, pa platio

Izvor: S media, 22.Dec.2011, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Našao novac i račun, pa platio

Šetajući Donjim gradom penzionisani srednjoškolski profesor Nikola Kapetanović ugledao je račun i na njemu “prikačenih” 200 kuna. Ni na trenutak se nije dvoumio, podigao ih je, prošetao do obližnje poslovnice Vodovoda i račun platio. Potom je uplatnicu i ostatak novca dostavio vlasnici računa!

Hrvatska: Albanski kriminalci organizovali ubistvo Pukanića?

"Parada" obara sve rekorde u Hrvatskoj

Radnici za Božić dobili popust na pogrebnu opremu!
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
"Imao sam nameru da pošaljem uplatnicu i 20 kuna ostatka poštom, ali mi je gospođa na naplatnom mestu rekla: Nemojte! Nazvaću ja informacije, dobićemo telefonski broj. Tako je i bilo. Nazvao sam, ali niko se nije javljao. Popodne sam pokušao drugi put, a onda mi se javio njen suprug", prisetio se N. Kapetanović.

U međuvremenu je vlasnica računa, direktorka Dečijeg pozorišta Jasminka Mesarić, razmišljala šta joj predstoji kako bi račun ipak platila.

"Već sam se pomirila s gubitkom nemalog iznosa, kao i s tim da ću morati da zovem Vodovod da mi pošalju novi račun" , izjavila je žena.

(Dnevnik.hr)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.