Napadač iz Supetra prošlog leta učestvovao u incidentu u Vrčinu

Izvor: RTS, 12.Jun.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač iz Supetra prošlog leta učestvovao u incidentu u Vrčinu

Dvadesetdvogodišnji muškarac kome je određen istražni pritvor zbog napada na sezonske radnike srpske nacionalnosti u Supetru, jedan je od Hajdukovih navijača koji su učestvovali u incidentu na "Molovoj" benzinskoj pumpi u Vrčinu.
Prošlog avgusta grupa Hajdukovih navijača je na pumpi u Vrčinu kod Beograda ukrala artikle i šarala ustaške >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grafite.

Ipak, dvadesetdvogodišnji V. M., koji je uhapšen zbog napada u Supetru, nije osuđivan i pritvoren je samo zbog opasnosti od uticaja na svedoke.
Prema dostupnim informacijama, V. M. je pod istragom zbog napada na sezonske radnike, ali i zbog nanošenja teških telesnih povreda dvadesetšestogodišnjem vatrogascu iz Supetra koji je pokušao da pomogne žrtvama.
V. M. i još jedna osoba su, inače, prvi put uhapšeni u nedelju, ali su zatim bili pušteni na slobodu. Juče su ponovno uhapšeni zbog napada na Srbe sezonce i vatrogasca.
Oni se sumnjiče da su u Supetru na Braču "na naročito drzak i nepristojan način skupa s još za sada nepoznatim osobama fizički napali pet osoba u dobi od 21 do 26 godina i doveli ih u ponižavajući položaj čime su ostvarili obilježja kaznenog djela Nasilničko ponašanje", a u vezi s kaznenim delom Zločinom iz mržnje, saopštila je hrvatska policija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.