Na području Velike Kladuše otkrivena mina i dve detonatorske kapsule

Izvor: B92, 09.Sep.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na području Velike Kladuše otkrivena mina i dve detonatorske kapsule

SIPA je na području Velike Kladuše otkrila i privremeno oduzela jednu minu usmerenog dejstva i dve električne detonatorske kapsule sa pripadajućim kablovima.

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su na području Velike Kladuše izvršili pretres na jednoj lokaciji zbog osnovane sumnje da je počinjeno krivično delo Nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija, prenosi Klix.ba.

"Prilikom pretresa otkrivena je i privremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oduzeta jedna mina usmerenog dejstva, tzv. "MRUD" i dve električne detonatorske kapsule sa pripadajućim kablovima", navedeno je u saopštenju Ministarstva sigurnosti BiH.

Naedene aktivnosti izvršene su u saradnji sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pretresi u Velikoj Kladuši, SIPA našla minu i detonatorske kapisle

Izvor: Blic, 09.Sep.2019

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) danas su tokom pretresa jedne lokacije na području Velike Kladuše otkrili i privremeno oduzeli minu usmerenog dejstva, takozvanu "MRUD", i dve električne detonatorske kapisle sa pripadajućim kablovima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.